Το Dermapen 4 αποτελεί επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας του Μicroneedling.

Το Dermapen 4 αποτελεί επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας του Μicroneedling.

Το Dermapen 4 αποτελεί επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας του Μicroneedling. 1920 1282 Δερματολογικό Ιατρείο

Το Dermapen 4 αποτελεί επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας του Μicroneedling. Πρόκειται για μια συσκευή με προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες στο άκρο της που προάγει τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το βάθος διείσδυσης ρυθμίζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, δημιουργώντας έναν ελεγχόμενο και σχεδόν ανώδυνο μικροτραυματισμό του δέρματος καθώς η συσκευή «κυλάει» πάνω στο δέρμα. Είναι αποδεδειγμένο ιατρικά ότι η διαδικασία αυτή προάγει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με θεαματικά αποτελέσματα για πολλαπλές ανάγκες του δέρματος. Παράλληλα, λόγω των «μικροδιαύλων» – μικροκαναλιών που δημιουργούνται, διοχετεύονται στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος ποικίλα μεσοθεραπευτικά διαλύματα ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα υαλουρονικό οξύ κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμίνες και αμινοξέα.

Ενδείξεις:

Η θεραπεία με το Dermapen 4 μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου (ακόμα και γύρω από τα μάτια και τα χείλη) και του σώματος για τις παρακάτω ενδείξεις:
• Λεπτές γραμμές & ρυτίδες
• Φωτογήρανση
• Ήπια φαγεσωρική Ακμή
• Ουλές Ακμής & Μετεγχειρητικές ουλές
• Ατροφικές, υπερτροφικές ουλές και χηλοειδή
• Ανάπλαση δέρματος – θεραπεία παραγωγής κολλαγόνου
• Θεραπεία ενδυνάμωσης της τριχοφυΐας
• Υπερμελαγχρώσεις
• Διεσταλμένοι πόροι
• Ραγάδες

Διαδικασία εφαρμογής:

Λόγω της τελευταίας και επαναστατικής τεχνολογίας του Dermapen 4, η θεραπεία είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη σε σημείο που δεν χρειάζεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν την συνεδρία. Προηγείται δερματολογική εκτίμηση και κλινική εξέταση από τον θεράποντα ιατρό και ακολουθεί επιλογή του κατάλληλου μεσοθεραπευτικού διαλύματος που θα χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία.

Πρωτόκολλο συνεδριών:

Η διάρκεια της συνεδρίας με Dermapen 4 εξαρτάται από την έκταση της περιοχής και την ένδειξη στην οποία θα γίνει η εφαρμογή. Για παράδειγμα, μια θεραπεία ανάπλασης προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ ή ραγάδων σώματος διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά ενώ μια θεραπεία περιορισμένου αριθμού ουλών μπορεί να διαρκέσει 15 – 20 λεπτά.
Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών καθορίζεται από την ένδειξη και συνήθως κυμαίνονται από 3 – 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 – 60 ημερών.
Η θεραπεία με Dermapen 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια καθόλη την διάρκεια του χρόνου ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αποθεραπεία:

Μετά την συνεδρία με Dermapen 4 αναμένεται ήπια ερυθρότητα του δέρματος, η οποία διαρκεί από 1 έως 48 ώρες ανάλογα με την ένταση και το βάθος της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή η άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή λίγες εβδομάδες από την 1η συνεδρία. Παρατηρείται άμεσα βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Παρ’ όλα αυτά, επιτυγχάνονται διαρκή και πιο θεαματικά αποτελέσματα μετά το πέρας 3-6 συνεδριών ενώ το δέρμα εξακολουθεί να βελτιώνεται μετά το πέρας των συνεδριών για 6-12 μήνες.

Ιατρεία

MΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Ελληνικής Δημοκρατίας 1
[Google Map]

ΓΛΥΦΑΔΑ
Κύπρου 76

ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Μέρλιν 7

Επικοινωνία

τηλ. 2299049222

κιν. 6937430149

Social

© 2022 tsavidi.gr. Designed by BlueBlack.