ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΒΙΔΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (1999-2005).
Ξεκίνησε την εργασία της ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου το 2007 στο Νοσοκομείο της Λήμνου και στον Αγ. Ευστράτιο.

Συνέχισε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Θήβας έως το 2010 και το 2015 ολοκλήρωσε την ειδίκευση της στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας.

Το 2014 έλαβε πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο της Bologna για την τριχοσκόπηση και της παθήσεις τριχωτού κεφαλής και το 2015 έλαβε πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης για σπάνιες δερματικές παθήσεις.

Από το 2012 είναι μέλος της ελληνικής (ΕΔΑΕ) και Ευρωπαϊκής (EADV) δερματολογικής εταιρείας, μέλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής εταιρείας δερματοχειρουργικής, μέλος της Ελληνικής δερματοσκοπικής εταιρείας (ΕΛΕΔΕ), της Αμερικανικής δερματολογικής εταιρείας (AAD) καθώς και της παγκόσμιας εταιρείας αισθητικής ιατρικής (IMCAS).

Ασχολείται με όλο το φάσμα της δερματολογίας και αφροδισιολογίας παίδων και ενηλίκων, της δερματοχειρουργικής καθώς και με την αισθητική δερματολογία-LASER.

Γνωρίζει την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Πέραν από το ιατρείο της στο Μαρκόπουλο παρέχει όλο το φάσμα τόσο της κλινικής όσο και της αισθητικής δερματολογίας και χρήσης LASER  σε συνεργαζόμενα ιατρεία στην Γλυφάδα και στο Κολωνάκι.

Ιατρεία

MΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Ελληνικής Δημοκρατίας 1
[Google Map]

ΓΛΥΦΑΔΑ
Κύπρου 76

ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Μέρλιν 7

Επικοινωνία

τηλ. 2299049222

κιν. 6937430149

Social

© 2022 tsavidi.gr. Designed by BlueBlack.